AaB holder et øjebliks stilhed torsdag aften

1. marts 2017 kl. 11:58 af Brian Andersen

I forbindelse med Superligakampen i søndags afgik en 72-årig mand ved døden, da et hjertestop ramte den 72-årige, hvis liv trods en øjeblikkelig redningsindsats desværre ikke stod til at redde.

AaB har efterfølgende tilbudt krisehjælp til tilskuere, der på nærmeste hold måtte være blevet berørt af dødsfaldet. Har man i forbindelse med kampen opholdt sig på 3F Tribunen og på nogen måde følt sig berørt eller påvirket af den tragiske hændelse, tilbyder AaB således omgående krisehjælp ved en professionel krisepsykolog. Er dette tilfældet, kan man kontakte AaB på cga@aab-as.dk for nærmere information.

Torsdag aftens ottendedelsfinale i DBU Pokalen mod Silkeborg I.F. indledes kl. 19.30.

Bærtelsen med i landholdssejr over Nordirland

1. marts 2017 kl. 10:32

Forsvarsspiller Anders Bærtelsen fra AaB's U/17 Ligahold fik samtlige minutter på banen tirsdag aften, da det danske U/17-landshold vandt 2-0 over Nordirland i Belfast. 

Kampens mål blev scoret af Christian Tue og Victor Jensen. 

Anders Bærtelsen blev i sidste uge udtaget til U/17-landsholdets trup, som også Lukas Klitten fra AaB's U/17 Ligahold er en del af til kampene mod Nordirland. 

U/17-landsholdet møder allerede torsdag Nordirland igen. Denne gang på Moyola Park i Castledawson.  

 

Vidste du om pokalottendedelsfinalen...

28. februar 2017 kl. 17:04 af Brian Andersen

- at du i forsalg kan købe din billet (50 kr. for voksne, 25 kr. for børn) her.

- AaB har mødt Silkeborg I.F. ved syv tidligere lejligheder i DBU Pokalen. Ingen af disse pokalkampe er endt med nederlag til AaB efter ordinær spilletid.

- at i fire af de syv ovennævnte kampe er AaB gået direkte videre til næste runde, hvilket også var tilfældet efter to semifinaler med sejr og uafgjort, hvorimod det sidste opgør endte med nederlag efter straffesparkskonkurrence.

- at klubbernes seneste møde i DBU Pokalen foregik i Silkeborg 29. august 2013, hvor to scoringer af Kasper Kusk skaffede en AaB-sejr på 2-0.

- at med en sejr over Silkeborg I.F. vil komme i sin fjerde kvartfinale i træk i DBU Pokalen. Det vil være første gang siden 1990/1991-1999/2000, hvor AaB nåede kvartfinalen i ti turneringer i træk.

- at anfører Rasmus Würtz af 435 officielle kampe for klubben i alt har spillet 36 pokalkampe for AaB og fik debut i denne turnering i november 2002, hvor det blev til en sejr på 3-0 mod Silkeborg I.F.

- at AaB er uden nederlag i de seneste syv kampe mod Silkeborg I.F. på Aalborg Stadion, der er endt med fem sejre, heriblandt sejren i søndags, samt to uafgjorte med en samlet målscore på 11-2. I søndags sikrede Jakub Sylvestrs hattrick en 3-0 gevinst til AaB i Alka Superligaen.

- at AaB foreløbig har været part i 11 pokalfinaler, hvoraf tre (2014, 1970 og 1966) er vundet.

- at Silkeborg I.F. kvalificerede sig til ottendedelsfinalen efter en 3-1 sejr på udebane mod Skive I.K., mens AaB avancerede via Frederik Børstings enlige scoring i udekampen mod VSK Aarhus.

- at AaB i runden forinden mødet med VSK Aarhus besejrede Nørresundby FB med 5-1 efter fuldtræffere af Markus Holgersson, Sebastian Grønning, Jannik Pohl og to gange Thomas Enevoldsen.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

AaB TV: Månedens mål i februar

28. februar 2017 kl. 14:11 af Rasmus Estrup

Februar bød på hele fem AaB-mål i to Alka Superligakampe. Først scorede Jakub Sylvestr og Jannik Pohl i sejren over AGF på Ceres Park, inden Jakub Sylvestr diskede op med et hattrick mod Silkeborg I.F. på Aalborg Stadion.

Du kan nu være med til at bestemme, hvilken af de fem scoringer for Hele Nordjyllands Hold der skal kåres til månedens mål for februar. Følg linket nedenfor for at stemme og deltage i konkurrencen om et gavekort til Bone’s på 300 kroner og to biografbilletter til Nordisk Film Biografer.

Vinderne af konkurrencen vil blive offentliggjort her på aabsport.dk og på Facebook mandag 6. marts.

Se målene igen, og stem på din favorit lige her.

Varm op til torsdagens pokalkamp på Heidi’s Bier Bar

28. februar 2017 kl. 08:22

Alle AaB-tilhøngere er således inviteret på Heidi’s Bier Bar ved Jomfru Ane Gade fra kl. 16.00, hvor der frem til kl. 17.00 er fri fadøl.

Herefter følger turnering i beer pong med flotte præmier, eller man kan prøve kræfter med et spil søm, et spil terninger eller noget helt fjerde.

Inden fælles afgang til kampen byder Heidi’s Bier Bar på en Heineken øl til gåturen mod Aalborg Stadion.

Følg også Heidi’s Bier Bar Aalborgs Facebookside, hvor der løbende vil blive lagt konkurrencer ud med mulighed for at vinde VIP-billetter til kampen.

Heidi’s Bier Bar ønsker rigtig god kamp til alle.

'