AaB lejer Lucic i Bristol City

30. januar 2017 kl. 15:00

Den 21-årige målmand har en fortid som tredjemålmand i FC Bayern München, hvor han stod i lære hos verdensklassekeeperne Manuel Neuer og Pepe Reina.

Ivan LucicI sommeren 2016 blev Ivan Lucic (udtales: Lutic) solgt til Bristol City i den næstbedste engelske række, hvor Lucic er noteret for fire officielle kampe – senest opgøret med Preston 17. december.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Med Carsten Christensens afgang har det været vigtigt for os at finde en kvalificeret erstatning, og det må man sige er lykkedes med tilgangen af Ivan Lucic.

- Ivan er en stærk, ung og særdeles talentfuld målmand med fremtiden foran sig, og det bliver interessant at følge hans udvikling i de kommende måneder i AaB, lyder det fra Allan Gaarde.

Ivan Lucic, der har spillet flere U-landskampe og heriblandt foreløbig en enkelt U/21-landskamp for Østrig, ser frem til opholdet i AaB:

- Jeg er glad for, at det hele endeligt er faldet på plads, så jeg nu kan koncentrere mig om spillet på banen.

- Interessen fra AaB har jeg kendt til i et par uger, og mit indtryk af klubben er godt. AaB’s spilfilosofi tiltaler mig meget, og nu ser jeg frem til at gøre mit bedste, siger Ivan Lucic.  

Ivan Lucic overtager trøje nummer 22 i AaB og deltog allerede fra i går i truppens træningslejr i Portugal.

'