AaB vil overvintre med positiv stime

8. december 2016 kl. 16:43

AC Horsens har som oprykker gjort det langt over forventning i Alka Superligaen, og i AaB-lejren er man bevidste om, at der skal præsteres optimalt, hvis den tredje sejr ud af de seneste fire kampe skal blive en realitet.

LS mod OBAaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- I kampen i mandags mod Lyngby måtte vi arbejde hårdt for at få marginalerne på vores side, og det skete med en spillemæssig god første halvleg, mens vi i anden halvleg fightede de tre point hjem.

- Nu gælder det et Horsens-hold, som har netop fighteregenskaber og stor styrke på standardsituationer som varemærke, og den del skal vi være parate til at matche, understreger Lars Søndergaard.

- Vi skal bevare vores defensive stabilitet og kompakthed på en bane, der muligvis ikke indbyder til poleret fodboldspil, men når vi har bolden, skal vi være dygtige til at sætte vores sædvanlige offensive kombinationer – dog selvfølgelig med skyldig hensyntagen til underlaget, siger Lars Søndergaard, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 10 Edison Flores, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Rasmus Würtz har karantæne, mens Jannik Pohl er sygdomsramt.

Som beskrevet tidligere optræder AaB i morgen aften for første gang i en velgørenhedstrøje for Hele Nordjyllands Håndsrækning, og der kan læses mere om dette her.

'