AaB møder sæsonens positive overraskelse

4. december 2016 kl. 13:34

Med fire point i de to seneste kampe mod SønderjyskE og Randers FC er AaB også selv tilbage på rette spor, og fokus er mandag aften at vinde den anden hjemmesejr i træk.

Lyngby-5AaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- I de to seneste kampe har vi fået vendt tingene resultatmæssigt, ligesom der også spillemæssigt har været positive momenter.

- Det har været afgørende, at vi har fået mere defensiv stabilitet ind i vores spil via både kompakthed og stor fight, og når det defensive fundament er skabt, så frigøres der automatisk energi til gode offensive aktioner, påpeger Lars Søndergaard.

- Nu møder vi et rutineret Lyngby-hold, der forsvarer sig godt, er dygtige til at spille til nul og som samtidig har været stærke både spillemæssigt og resultatmæssigt, og samlet set må Lyngby betegnes som sæsonens indtil videre mest positive overraskelse i Alka Superligaen, siger Lars Søndergaard.

- For vores vedkommende handler det om at vise den samme defensive styrke som i de seneste par kampe, hvor vi også har været dygtige til at forhindre omstillinger imod os. Ud fra disse dyder skal vi forsøge at sætte vores eget spil, så vi kan få skabt de fornødne chancer og endnu et positivt resultat, lyder det fra Lars Søndergaard, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Jakob Ahlmann har karantæne, mens Edison Flores i klar bedring fortsat er ukampdygtig.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2016 går ubeskåret til Broen Aalborg, som efter efterårets ti første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 65.069 kr. Køb i forsalg din billet til årets sidste hjemmekamp her.

'