Sikker 4-1-sejr til U/17

23. november 2016 kl. 19:38

Allerede fire dage efter 3-3-kampen ude mod OB var AaB onsdag igen i aktion U/17 Ligaen. Denne gang hed modstanderen HB Køge, og på trods af, at præstation under vanligt niveau, blev det til en sikker sejr på 4-1.

Fra start tog AaB-talenterne teten, og midt i første halvleg steg Oliver Klitten til vejrs og pandede kampens første mål ind bag HB Køges målmand.

Herefter var det en anden Klitten, Lukas Klitten, der gjorde det til 0-2, og AaB havde flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran, mens hjemmeholdet blev holdt fra chancer i første halvleg.

Efter pausen slog HB Køge til på en dødbold, som i første omgang var blevet afvist. Den kom dog retur i feltet, hvorefter hjemmeholdet reducerede til 1-2.

Scoringen rystede AaB en smule, men holdet formåede alligevel at score til 1-3, da Mikkel Kaufmann fulgte op på en ripost.

Rasmus Futtrup i AaB-målet hev herefter en god redning frem ved en stor chance til hjemmeholdet, inden Hamse Hussein lukkede kampen på et godt langskud tolv minutter før tid.

Dermed blev det til en AaB-sejr på 4-1

- Vi vinder på trods af, at vi ikke leverer en specielt god præstation. Vi laver en del sjuskefejl, og vi virker tunge og langsomme i tanke og handling. Det kan skyldes, at kampen fra i lørdags sidder stadig i benene på os. Resultatet er selvfølgelig godkendt, og det viser selvfølgelig også kvalitet, at vi kan vinde 4-1 på en middelmådig dag.

- Nu har vi kun to kampe tilbage i efteråret, og vores fokus ligger på at få restitueret godt frem mod kampen mod Lyngby allerede på lørdag, hvor vi gerne skal vise mere energi, end vi gjorde i dag, siger cheftræner Adam Harell til aabsport.dk efter kampen.

Med onsdagens sejr indtager AaB en foreløbig tredjeplads i U/17 Ligaen inden den kommende hjemmekamp mod Lyngby. En kamp, som spilles på Hornevej lørdag kl. 13.00.

'