21. november 2016 kl. 11:14

U/19: 2-1-nederlag mod OB

Efter to uger med træning og uden kamp var U/19-mandskabet igen tilbage i kamptøjet, da det lørdag gjaldt OB på udebane.

Wessam Abou Ali

De nordjyske drenge satte sig igennem fra start og forsøgte at sætte spillet. Som halvlegen skred frem jævnede kampen sig mere ud, men med AaB som det farligste hold.

Efter tyve minutters spil gav arbejdet pote for AaB, da Anders Harpøth Østergaard blev sendt af sted i dybden med en chipbold. Han spillede første gang på tværs til Wessam Abou Ali (billedet), som sendte bolden fladt ind bag OB’s keeper til stor forløsning for hele holdet.

I anden halvleg formåede AaB ikke helt at holde dampen oppe, og OB fik udlignet i det 52. minut efter et mindre forsvarskoks.

Resten af kampen var i højt tempo, og AaB pressede på mod værternes mål, men scoringen udeblev. I stedet fik OB i tillægstiden bragt sig på 2-1.

På trods af chancer til AaB i de døende minutter blev der ikke scoret yderligere, og derfor blev det til et ærgerligt nederlag på 2-1.

- Vi leverer igen en fin præstation, men vi laver nogle alt for store fejl til at kunne få point med fra kampen. Der var mange plusser at tage med, men de få minusser, der er i kampen, er så store, at de opvejer plusserne rent resultatmæssigt. Spillemæssigt må vi sige, at vi er på rette vej, men det skal også udmønte sig i point i tabellen, siger cheftræner Lars Stensgaard til aabsport.dk.

Næste udfordring for AaB-drengene er lørdag den 26. november kl. 13.00, hvor Lyngby gæster Hornevej.

U/17: 3-3 mod OB

U/17-mandskabet havde stort spilovertag og førte tre gang undervejs i lørdagens udekamp mod OB, men de unge AaB’ere måtte nøjes med det ene point til sidst.

Mikkel-Kaufmann

Fra første fløjt var det et fokuseret AaB-mandskab, der gik til opgaven, og gennem stort spilovertag lykkedes det holdet at få bragt sig foran tidligt i kampen, da et frispark lidt tilfældigt endte i mål efter klumpspil i OB’s felt.

Den nordjyske dominans fortsatte herefter, og med chancer til Oliver Klitten og Gabriel Adriano Alves Christensen kunne føringen let have været udbygget inden pausen.

OB fik efter pausen sat sig bedre igennem, og på deres første chance i kampen udlignede de til 1-1, men det kuede ikke AaB, der fortsatte med at spille sig til muligheder gennem klog boldomgang. Midt i anden halvleg udnyttede Søren Tengstedt én af mulighederne til at bringe AaB foran efter flot opspil af Gabriel Adriano Alves Christensen.

Kort efter fik OB dog udlignet, men Mikkel Kaufmann (billedet) sørgede ti minutter tid for at bringe AaB foran for tredje gang i kampen.

Scoringen lignede kampens afgørelse, men kort før tid fik værterne udlignet til kampen endelige resultat, 3-3.

AaB-drengene måtte derfor slukøret lade sig nøje med det ene point, på en dag hvor spillet og indsatsen ellers berettigede til mere.

Allerede på onsdag kl. 15.00 skal holdet i aktion igen. Denne gang på udebane mod HB Køge.