AaB forstærker det fysiske setup

30. november 2016 kl. 14:23

35-årige Scott Miller har stor erfaring på højt niveau efter i alt otte sæsoner hos Fulham FC i England, hvor Scott Miller i syv sæsoner var tilknyttet som fysisk træner under managere som Roy Hodgson, Mark Hughes og Martin Jol.

Scott-Miller6I Fulham FC har Scott Miller i kortere perioder også udfyldt rollerne som assistenttræner og U/21-træner, ligesom han i 2013 endvidere var assistenttræner for Australiens landshold.

Scott Miller tog i sommeren 2015 afsked med Fulham FC for at blive cheftræner hos australske Newcastle Jets – en opgave han havde indtil september 2016, hvor parterne skildtes.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Vi har tilknyttet Scott Miller for at skabe en stærkere kultur for, hvordan vi arbejder med fysisk træning og objektive data i AaB samt hvordan vi linker dette til vores daglige fodboldtræning.

- Scott er ligeledes en meget dedikeret og engageret person, som vil styrke vores samlede trænerteam, ligesom han på sit felt skal være bindeled til talentsektoren, siger Allan Gaarde.

Samtidig med Scott Millers tiltræden tager AaB afsked med Morten Randers Thomsen, der kom til klubben som fysisk træner i august 2015.

Aftalen med Scott Miller løber til 30. juni 2018.

'