Holgersson returnerer for AaB

25. september 2016 kl. 17:07

Efter ti spillerunder og den seneste sejr mod Viborg F.F. har AaB et point op til Randers FC på Alka Superligaens andenplads.

Sondergaard_Efteraar161AaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- Efter skuffelsen i Lyngby viste vi os igen som en enhed mod Viborg med en meget professionel indsats såvel defensivt som offensivt.

- Mentalt og moralsk var det stærkt og vigtigt at vi fik rejst os hurtigt; vi var kompakte defensivt, hvilket sammen med højere tempo lagde basen for at vi også fik skabt mere fremad banen, siger Lars Søndergaard.

- Vi forsømte dog at afgøre kampen definitivt på vores muligheder i anden halvleg, hvorfor vi måtte arbejde hårdt til sidst for at få sejren hjem, og det kan sagtens være et lignende opgør, der venter mod et Silkeborg-hold, som selvom de ligger placeret i den nederste halvdel virker til at være kommet i gang med fire point i de to seneste kampe efter et par gode præstationer mod Esbjerg og AGF.

- Silkeborg er et velorganiseret mandskab, som voldte os problemer i en testkamp tæt på sæsonstarten (2-2, red.), men kan vi igen præstere med koncentration, organisation, højt tempo og til tider mere direkte spil, så har vi også en god chance for at vinde i morgen aften, fastslår Lars Søndergaard, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Rasmus Würtz har karantæne, mens skadeslisten omfatter Jakob Ahlmann og Thomas Enevoldsen.

'