AaB skal have ny talentchef

9. september 2016 kl. 07:55

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

Jacob Larsen2- Vi var overraskede og ærgerlige over at modtage Jacob Larsens ønske om at stoppe i AaB, og vi har da også forsøgt at få ham til at ombestemme sig, hvilket ikke har været muligt, og vi respekterer naturligvis Jacobs beslutning.

- Jacob har dygtigt sammen med en lang række andre personer gjort et fortrinligt og uvurderligt stykke arbejde med blandt andet at fremelske talenter til vores Superligatrup og pleje vores forhold til vores cirka 120 samarbejdsklubber, konstaterer Allan Gaarde.  

- Det kan ikke diskuteres, at Jacob Larsen har været en succes som talentchef i AaB, men heldigvis har Jacob selv været med til at skabe et så solidt og frugtbart fundament for vores talentsektor, at der venter hans afløser en både attraktiv og særdeles spændende udfordring med at videreføre arbejdet, siger Allan Gaarde, der allerede har igangsat processen med at finde en ny talentchef.

Jacob Larsen tager afsked med AaB med vemod.

- Jeg har været ekstremt glad for jobbet som talentchef, men jeg har i nogle måneder kunnet mærke, at jeg har brug for nye udfordringer efter otte år i et spændende, men også meget krævende job, og for mig føles tidspunktet for at prøve noget nyt som det rigtige.

- Indledningen i jobbet som talentchef var vanskelig, da vi blandt andet mistede den bedste ungdomslicens, men sammen med en række dygtige trænere og ledere fik vi vendt udviklingen, så AaB’s talentudvikling i dag fremstår meget robust med et stort antal talentfulde spillere og trænere, som lover rigtig godt for fremtiden, mener Jacob Larsen.

- Mit samarbejde med Allan Gaarde har fungeret glimrende, og han deler også min passion for talentudvikling, og netop passion er en værdi, som man kan mærke, at rigtig mange mennesker har for AaB’s talentudvikling i de daglige relationer med vores samarbejdsklubber, vores moderklub AaB af 1885, Elitesport Aalborg, AaB-fans med flere, siger Jacob Larsen og tilføjer:

- Jeg slipper ikke fodbolden helt, da jeg fremover i min fritid vil arbejde med selvtræning, som igennem alle årene har haft min store interesse. Indtil videre ved jeg ikke, om jeg skal ud igen at arbejde som lærer, eller om det eventuelt bliver til et nyt lederjob.

I den nuværende Superligatrup har 16 ud af 24 spillere – altså to tredjedele – spillet ungdomsfodbold i AaB.

'