U/19 og U/17 åbnede mod Randers Freja

15. august 2016 kl. 10:00

U/19

AaB’s bronzevindere fra sidste sæson havde op til sæsonstarten pudset formen af med at tage sejren i V. Honvéd Penta Cup i Ungarn og tog lørdag imod Randers Freja på Hornevej.

Wessam Abou Ali

I første halvleg opstod der en del tekniske fejl som følge af det kraftige regnvejr.

38 minutter inde i kampen fik AaB’erne kombineret sig på fornem vis gennem mellemrummene, og Bardhec Bytyqi fra Alka Superliga-truppen kunne krone opspillet med at gøre det til 1-0 alene med målmanden.

Allerede fem minutter efter AaB’s føringsmål var blevet sat ind, svarede gæsterne igen med en udligning til 1-1.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, og begge mandskaber kom til muligheder, og hen mod slutningen var Wessam Abou Ali (billedet) centimeter fra at bringe AaB foran. Hans afslutning ramte dog stolpen.

På trods af mulighederne blev der ikke scoret yderligere, og AaB’erne måtte tage til takke med uafgjort med en godkendt indsats.

Næste opgør i U/19 Ligaen er udekampen mod FC København lørdag den 20. august kl. 15.15.

U/17

AaB’s U/17 Ligahold skulle lørdag også i kamp mod Randers Freja i sæsonens første kamp, hvor der var liga-debut til hele syv spillere, nemlig Rasmus Futtrup, Andreas Horskjær, Jeppe Raunbak, Jeppe Pedersen, Mikkel Kaufmann, Gabriel Adriano og Nikolaj Thorhauge.

Søren Tengstedt

AaB lagde ud med at sætte sig på spillet og spillede med stor tålmodighed. Det gav flere gode angreb, og på et af disse kunne Søren Tengstedt (billedet) lægge op til Mikkel Kaufmann, der bragte hjemmeholdet foran med hovedet.

Inden pausen kunne Oliver Klitten øge føringen til 2-0, da han udplacerede gæsternes målmand.

I anden halvleg kom gæsterne bedre med, og de fik et par muligheder, men uden scoring til følge. AaB fortsatte den spillemæssige dominans, og Søren Tengstedt lukkede og slukkede med en flot scoring til slutresultatet 3-0.

Nu gælder det FC København i næste kamp, der spilles ude lørdag den 20. august kl. 13.00.