Blåbjerg og Børsting tilbage for AaB

19. august 2016 kl. 14:31

AaB er inden mødet med de forsvarende mestre og førerholdet FC København ubesejret efter fem spillerunder, der efter den seneste sejr mod Esbjerg har resulteret i 11 point og en tredjeplads i tabellen.

Borsting-FCKAaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- I vores seneste opgør mod Esbjerg lykkedes vi i størstedelen af kampen med både masser af boldbesiddelse, højt tempo, aggressivt pres og chanceskabende spil, ligesom det var vigtigt, at vi formåede at stå imod i slutfasen, hvor Esbjerg kunne have udlignet.

- Nu gælder det så udfordringen mod Skandinaviens i øjeblikket bedste hold, men vi vil stadig forsøge at spille vores eget spil velvidende, at vi både som hold og enkeltvis skal toppræstere, hvis vi skal vinde i Parken.

- Vi har dog en god fornemmelse og tror også på, at vi kan overraske, og i den henseende er det vigtigt, at vi viser stort mod både med og uden bold, påpeger Lars Søndergaard, der efter fredagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 10 Edison Flores, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

Oliver Abildgaard er eneste mand på skadeslisten hos, mens Nicolai Larsen kan spille sin officielle kamp nummer 200 for AaB.

'