AaB med fem mulige debutanter

16. juli 2016 kl. 13:21

Efter lørdagens afsluttende træning giver cheftræner Lars Søndergaard følgende vurdering forud for søndagens premiere i Alka Superligaen 2016/17:

- Det bliver en spændende sæson der venter forude, set i det lys, at det er med en ny struktur som ingen har prøvet før. Det er nyskabende med 14 hold, men jeg tror at jævnbyrdigheden vil forblive, i det de tre oprykkere traditionelt set er Superliga-klubber med en infrastruktur der er ligaen værdig.

RBK_web2- For os selv er det også en spændende sæson vi går i møde, da vi har fået flere nye spillere ind. Både unge og meget talentfulde spillere, samt tre særdeles lovende og rutinerede folk udefra. Vores opstart er forløbet rigtig godt, og integrationen af de nye spillere er også forløbet godt. Spillerne har lært hinanden at kende og der allerede nu er en god træningskultur og indstilling.

- Vi føler vi er kommet langt, men søndagens kamp må delvist vise hvor langt, men vi glæder os og ved, at vi er et hold der på den lange bane vil udvikle sig og hele tiden blive bedre, lyder det videre fra AaB’s cheftræner, der vurderer søndagens modstander således:

- Man skal ikke forvente en walk-over mod et AC Horsens-hold, der fortjent og relativt sikkert sikrede sig oprykning i seneste sæson. De er helt sikkert fyldt med energi og selvtillid, og er et hold der selv siger, at de vil irritere os andre, hvilket vi forventer, vil ske med fysisk og direkte fodbold.

- Vi skal kunne mestre, at modstanderen står kompakt på banen, og i stedet forsøge at sætte vores spil og komme frem til nogle situationer i straffesparksfeltet og så presse på derfra, afrunder AaB’s cheftræner, der har udtaget følgende 18-mands trup til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 11 Nicklas Helenius, 14 Casper Sloth, 15 Gilli Rólantsson, 17 Christian Bassogog, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 29 Sebastian Grønning og 32 Kasper Pedersen.

Jannik Pohl er ude med sygdom.

Søndagens opgør har kampstart kl. 16.00 på Nordjyske Arena og indledes med et minuts stilhed til minde om tidligere spiller, leder og direktør Børge Bach.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2016 går ubeskåret til Broen Aalborg.

Køb i forsalg din billet til sæsonens første hjemmekamp her, og husk at børn har adgang for kun 10 kr. på såvel sidde- som ståpladser.

'