Gratis cykelvask til søndagens kamp

27. april 2016 kl. 19:43

Det er således modtagerne af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016, Hjerterummet og Cykel20, der står bag det gode tilbud om cykelvask i forbindelse med søndagens kamp på Nordjyske Arena.

- Vi gør det for at vise taknemmelighed overfor de fans der har stemt på os i forbindelse med uddelingen af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og samtidig er det en god måde for os, at vise Hjerterummet og Cykel20 frem på en konkret og praktiske måde, lyder det fra Peder Morre, der er daglig leder af Hjerterummet på Østerbro i Aalborg.

Ønsker man at få en gratis cykelvask søndag eftermiddag skal man blot tage cyklen til Nordjyske Arena til kampen og henvende sig foran Weber Tribunen, hvor cykelvaskerne fra Hjerterummet og Cykel20 vil stå klar til at vaske cykler før og under kampen. En cykelvask er helt gratis for alle interesserede.

- Vi benytter samtidig lejligheden til at øve os i at forårsklargøre cykler, så vi glæder os til at se rigtig mange AaB-fans på søndag, lyder det videre fra Peder Morre.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2016 går ubeskåret til Hjerterummet & Cykel20, som efter forårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 23.900 kr. Køb i forsalg din billet her.

'