Bassogog dobbelt målscorer i 4-1-sejr

11. april 2016 kl. 18:30

I Reserveturneringens Mesterskabsslutspil skulle AaB mandag aften op imod OB på TREFOR Park.

Det skulle vise sig at blive et målrigt opgør for holdet, der i dagens kamp talte flere U/19 Ligaspillere. To af disse fik en hovedrolle, da AaB allerede efter seks minutter bragte sig foran.

På en omstilling kunne Marco Ramkilde sætte Rasmus Thellufsen fri, og fra kanten af feltet kunne han fra en spids vinkel brage bolden ind til 1-0.

De gode AaB-takter fortsatte, og efter tyve minutter var Marco Ramkilde endnu en manden bag oplægget til målet. Denne gang lagde U/19-spilleren bolden videre til Andreas Bruhn, der kunne afslutte et fint opspil med scoringen til 2-0.

Derefter var der optræk til mere fra AaB’s side, mens OB blev holdt godt fra fadet. Første OB-afslutning faldt efter 35 minutter, men den gav ikke udbytte for værterne.

Lige inden pausen tog Christian Bassogog fusen på en forsvarsspiller, da han opsnappede bolden i opspillet og kunne bringe AaB på 3-0, der også var stillingen ved pausefløjt efter en første halvleg med AaB ved roret.

Friis _hummel

Efter pausen pressede OB i bund for at komme tilbage i kampen, og initiativet var ved deres side. Alligevel var det AaB, der i det 61. minut kunne øge til 4-0. Opspillet blev grundlagt fra AaB’s midterforsvar, hvor Thomas Augustinussen satte angrebet i gang med en aflevering til Mathias Thrane. Han fandt videre Christian Bassogog i dybden, og camerouneren trak uden om målmanden og blev dobbelt målscorer med målet til 4-0.

OB fik derefter reduceret på et flot langskud til kampens slutresultat 4-1 til AaB-reserverne.

Assistenttræner Jacob Friis udtaler efter kampen:

- Det er en første halvleg, hvor vi dominerer, og ud over scoringerne var der store chancer til både Rasmus Thellufsen og Marco Ramkilde.

- I anden halvleg er vi presset i bund fysisk af OB, og det var en udmattende kamp for spillerne. Vi havde mange med fra U/19, som havde spillet fuld tid i lørdags, og det gav træthed i benene. Vi kom dog aldrig i fare for at tabe, og det var en positiv indsats med mange gode præstationer, siger assistenttræner Jacob Friis.

Næste opgør i Mesterskabsslutspillet hjemmekampen mod Brøndby, der spilles tirsdag den 26. april.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Mesterskabsslutspil, 3. spillerunde
OB-AaB 1-4 (0-3)
6. min 0-1 Rasmus Thellufsen
20. min 0-2 Andreas Bruhn
45. min 0-3 Christian Bassogog
61. min 0-4 Christian Bassogog
65. min 1-4 Mathias Greve