AaB vil gøre det umulige

20. april 2016 kl. 14:34

Således skal AaB forsøge at gøre det umulige, når det torsdag aften gælder semifinalereturkampen på Ceres Park i Aarhus mod AGF.

LS6AaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- Nøgternt set står vi i en særdeles svær situation, men vi er fokuserede på opgaven og bevidste om, at vi har 90 minutter og måske yderligere 30 til at vende billedet til vores fordel.

- I søndags mod SønderjyskE spillede vi i perioder bedre end længe, men vi manglede det sidste flow, og vi arbejder hårdt på igen at blive effektive, så vores gode perioder også udmønter sig i scoringer, siger Lars Søndergaard.

- Vi tror på, at vi har fundet områder, hvor vi kan gøre ondt på AGF, og vi er klar over, at kampen kan kræve tålmodighed fra vores side. Vi er overbeviste om, at vi nok skal få vores chancer, så vi forhåbentlig kan bringe spænding ind i semifinalen og optimalt set avancere til AaB’s 12. pokalfinale, lyder det fra Lars Søndergaard, der efter onsdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne fra en fremdeles skadesfri trup:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 15 Gilli Rólantsson, 16 Mathias Thrane, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis og 79 Jannik Pohl.

Viceanfører Kenneth Emil Petersen kan i morgen aften spille sin officielle kamp nummer 200 for Hele Nordjyllands Hold.

'