AaB foran nordjysk lokalopgør

9. april 2016 kl. 14:37

Efter lørdag formiddags afsluttende træning har AaB’s cheftræner Lars Søndergaard følgende vurdering op til morgendagens kamp:

- Hvis vi kigger på os selv har det været dejligt med sejrene over FC Nordsjælland og FC Roskilde. Det var to ekstremt vigtige kampe for os, især set i lyset af den resultatmæssigt lidt svage start vi havde fået på foråret.

AaB-FCN-7- Det skal vi ud og bygge videre på nu og der venter os en svær opgave i morgen. Vi møder godt nok et Hobro-hold der er sidst i Alka Superligaen, men senest mod AGF viste holdet, at de sagtens kan være med og endda var tæt på at løbe med sejren, udtaler Lars Søndergaard.

- Vi ved hvilke styrker de besidder, og at det kan være svært at åbne deres forsvar, ligesom de er rigtig gode på standardsituationer. Generelt må vi sige, at Hobro er gode til at lukke af og køre hurtige omstillinger, lyder det videre fra AaB’s cheftræner.

- Endelig må man ikke glemme, at det er et lokalopgør, hvilket giver kampen noget ekstra. Det gør, at det kan komme til at minde lidt om en pokalkamp og der ved vi, at kampens forløb ikke nødvendigvis afspejles i stilllingen i tabellen, afrunder AaB’s cheftræner, der har udtaget følgende 18-mands trup til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 15 Gilli Rólantsson, 16 Mathias Thrane, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis og 79 Jannik Pohl.

Anfører Rasmus Würtz er ikke blevet sin skade fra pokalkampen mod FC Roskilde kvit, ligesom Jakob Ahlmann ikke er kampklar til opgøret, der fløjtes i gang kl. 13.00 søndag på DS Arena i Hobro.

'