Sikker hjemmesejr til U/19

12. marts 2016 kl. 16:00

Holdet åbnede i sidste uge forårssæsonen i U/19 Ligaen med en hjemmesejr på 4-1 over gæsterne fra FC Nordsjælland.

Marco Harboe RAmkilde

Den sejr skulle holdet lørdag forsøge at bygge videre på, da AGF kom på besøg på Hornevej.

Kampens første halvleg var meget lige. AGF kom energisk ud til kampen, og spillet var meget præget af fysiske dueller.

På trods af enkelte store chancer til AaB fik AGF lukket hjemmeholdet ned, og derfor stod der stadig 0-0 ved pausen.

I anden halvleg blev der åbnet for scoringerne på Hornevej, da Marco Ramkilde (billedet) efter ti minutters spil fik en stikning i feltet fra Rasmus Thellufsen, og Ramkilde kunne herefter sparke bolden i kassen over AGF’s målmand. 1-0 til AaB, der dog ikke var færdige med scoringerne.

Et kvarter efter Marco Ramkildes scoring blev det 2-0 ved Sebastian Grønning. Et AaB-gennembrud blev tacklet, og den løse bold endte ved Grønning, der i feltet kunne sende læderet sikkert ind til en 2-0-føring til AaB.

Det skulle også blive til 3-0 ti minutter efter. En standardsituation endte med klumpspil foran AGF’s mål, og midt i det hele kunne Rasmus Thellufsen prikke bolden ind til 3-0, som også blev kampens endelige resultat.

Cheftræner Anders Damgaard siger om kampen:

- I første halvleg leverer AGF god energi, og det bliver meget fysisk, hvor de formår at få lukket os grundigt ned. Derefter spiller vi en fin anden halvleg, hvor vi viser, at vi har rigtig dygtige spillere, der gør en forskel, når det gælder. Vi havde også mere energi i anden halvleg, og overordnet en fin præstation.

- Vores midterforsvar i Morten Rokkedal og Oliver Knudsen er virkelig en bastion i kampen, og de får ryddet godt op. Derudover er det positivt, at begge vores angribere, Sebastian Grønning og Marco Ramkilde, får scoret i kampen, siger cheftræner Anders Damgaard.

Med sejren ligger holdet på tredjepladsen i U/19 Ligaen med samme antal point som FC Midtjylland på andenpladsen, der dog har spillet færre kampe.

Næste opgør spilles igen på hjemmebane, når OB lørdag den 19. marts kommer på besøg på Hornevej. Kampen spilles kl. 13.00.