AaB vil kickstarte foråret

17. marts 2016 kl. 20:18

Mens AaB har hentet et point i forårets første tre kampe, har aarhusianerne fået to af slagsen via uafgjort mod OB og FC København.

Wurtz-400-kampeAaB’s cheftræner Lars Søndergaard udtaler:

- Vi har ikke indledt foråret, som vi havde håbet – i hvert fald ikke rent pointmæssigt. Det er selvfølgelig noget, der rammer på stoltheden, når vi taber 6-2 mod FCK, og derfor drejer det sig om, at vi skal have kickstartet vores forårssæson. Komme tilbage til nogle af de dyder som vi har haft i efteråret, men også i opstarten. Vi skal have respekt for modstanderen, men kigge meget på os selv og få forbedret de ting, som ikke har fungeret på det seneste. Og så skal vi arbejde hårdt for at komme på pointtavlen igen.

- Vi ved, at AGF kommer med meget power og pondus. De spiller med en lidt anderledes spillestil, efter Glen Riddersholm er kommet til som træner, og de har spillet meget tætte kampe. AGF spiller en del mere direkte, end de tidligere har gjort. De har også hentet Morten Duncan Rasmussen, og han passer fint ind i den stil, som de gerne vil praktisere, mener Lars Søndergaard.

- Jeg forventer, at AGF vil forsøge at presse os hårdt og forsøge at udnytte de fejl, vi laver. Det skal vi have styr på, men vi skal samtidig arbejde på at trække kampen over på vores præmisser via den måde, vi gerne vil spille på. Et offensivt anlagt spil med godt kombinationsspil, konstaterer Lars Søndergaard, der har udtaget følgende 18 navne til den forestående udfordring:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg 5 Kenneth Emil Petersen,  7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 10 Rasmus Jönsson, 16 Mathias Thrane, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis og 79 Jannik Pohl.

Asger Bust er eneste mand i truppen med lidt småskavanker.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2016 går ubeskåret til Hjerterummet & Cykel 20, som efter forårets første hjemmekamp allerede er sikret en donation på 5.620 kr.

Køb i forsalg din billet til fredag aftens jyske klassiker her.

'