AaB vil fortsætte takter

3. marts 2016 kl. 17:21

AaB har ikke tabt i sine seneste syv betydende kampe i Alka Superligaen og DBU Pokalen, ligesom Hele Nordjyllands Hold blot har tabt et enkelt af de seneste 13 Alka Superligaopgør ude og hjemme mod OB.

FCM6AaB-cheftræner Lars Søndergaard forventer dog en vanskelig opgave i morgen aften:

- Der bliver en kamp i kampen om at få overtaget med bolden. Her har OB også sin store styrke med dygtige offensive profiler som Rasmus Falk, Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen, der alle tre kan gøre ondt på modstanderen.

- Det hold der i morgen er bedst til at få sat sit spil, har et godt udgangspunkt for at vinde kampen, og vi er da bevidste om, at vi har en del spillere, der også kan gøre det vanskeligt for OB, påpeger Lars Søndergaard.

Udover Anders K. Jacobsen er også en anden tidligere AaB’er Jacob Barrett udtaget for odenseanerne, som ledes af den forhenværende AaB-træner Kent Nielsen.

- Kent Nielsen kender jo AaB ud og ind, men vi har udelukkende fokus på vores præstation med koncentration i defensiven og offensiv kvalitet i vores pasninger samt højt tempo og masser af bevægelse, siger Lars Søndergaard.

- Herudover skal vi bruge det rygstød, at vi i mandags endnu engang viste flot moral og kæmpede og spillede os tilbage trods modgang i første halvleg, slutter Lars Søndergaard, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 15 Gilli Rólantsson, 16 Mathias Thrane, 17 Christian Bassogog, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Rasmus Würtz har karantæne, mens det går fremad for både Jakob Ahlmann og Jannik Pohl, der dog begge fortsat er ukampdygtige.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, og det vil fredag blive afsløret, hvem der modtager donationen for de otte hjemmekampe i foråret 2016.

Køb i forsalg din billet til kampen mod OB her.

'