AaB tabte stort i Randers

29. marts 2016 kl. 19:29

Randers FC har dermed vundet sine første fire kampe i det såkaldte Mesterskabsslutspil, mens AaB er noteret for en sejr og et nederlag.

Dagens opgør fik en tung indledning for AaB-mandskabet, der allerede efter et kvarter var bagud med to mål, en stilling der holdt til pausen.

Efter pausen kom AaB bedre med og måtte blandt andet se to 100-procents chancer til Jannik Pohl blive afværget.

Friis _hummelTrods spilovertaget var det dog hjemmeholdet der fik øget til 3-0 på et langskud fra 25 meters afstand, og med ti minutter tilbage af kampen blev det også 4-0 til kronjyderne efter en kikset clearing.

- Det var en stærk modstander vi var oppe mod i dag og på en svær bane, forstået således, at vi måske forsøgte os med pasningsspil for længe i kampen, hvilket Randers udnyttede til at bringe sig foran 2-0, udtaler assistenttræner Jacob Friis efter dagens kamp.

- Til anden halvleg fik vi justeret tingene og har også et overtag i spillet, ligesom vi har to store chancer ved Jannik Pohl. Desværre scorer de yderligere to gange, så vi kan ikke indvende noget mod nederlaget, men tager dog nogle gode ting fra anden halvleg med videre, lyder det videre fra Jacob Friis.

Næste opgave i Reserveholdsturneringen er udekampen mod OB 11. april.


Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Mesterskabsslutspil, 2. spillerunde
Randers FC-AaB  4-0 (2-0)

12. 1-0 Jeppe Mogensen
15. 2-0 Edgar Babayan
58. 3-0 Marcus Mølvadgaard
80. 4-0 Marcus Mølvadgaard 

'