Nicolai Larsen om FC St. Pauli: Det bliver en stor oplevelse

28. januar 2016 kl. 14:55

Lørdag spiller AaB testkamp mod FC St. Pauli på det legendariske stadion Millerntor i Hamburg. AaB’s målmand Nicolai Larsen ser frem til opgøret mod den tyske kultklub.

Hummel_vintertraening9

- Det bliver en stor oplevelse. De har en fankultur, som berømt i store dele af verden. Det er deres sidste testkamp, inden 2. Bundesliga starter igen, så der skal nok være god opbakning og stemning til kampen fra St. Pauli’s side.

- Vi håber også på, at der kommer mange af vores egne fans til kampen. Sidst vi spillede syd for grænsen mod HSV var der god opbakning, og vi håber på, at vores fans igen vil møde talstærkt op vise Aalborgs fankultur frem, siger Nicolai Larsen.

Nicolai Larsens farfar, Benno Larsen, spillede i halvfjerdserne for FC St. Pauli, hvor han i to omgange var med til at vinde mesterskabet i Regionalligaen, som den næstbedste tyske række hed dengang.

- Jeg har altid vidst, at min farfar har spillet dernede, og det bliver sjovt at skulle tørne ud på det samme sted, hvor han i sin tid spillede og var med til at vinde mesterskabet. Forhåbentlig kan de huske ham fra dengang. Så kan det være, at de også synes det er lidt sjovt, at Bennos barnebarn skal spille der, siger Nicolai Larsen.

66-årige Benno Larsen, som også har 16 danske A-landskampe på CV’et, er ikke i tvivl om, at det bliver en helt speciel kamp på hans gamle hjemmebane, Millerntor.

- St. Pauli er noget helt specielt, og støtten til klubben er helt unik. Det var altid helt vildt at træde på banen til kampene, for tilskuerne møder op i store mængder og bærer holdet frem, uanset om man vinder eller taber. Sådan var det dengang, og sådan er det stadig i dag. I området omkring stadion er alt også malet i klubbens brune farver.

AaB efter sejr

- Det bliver et spændende opgør med en helt unik stemning, for der er som sagt altid mange mennesker på Millerntor, og AaB har også mange tilhængere, og de giver rigtig god opbakning til deres klub. Jeg tror, at AaB har en god chance mod FC St. Pauli, for deres målmand er i hvert fald ikke, hvad han var dengang, griner Benno Larsen.

Nicolai Larsen tror, at det bliver en intens kamp i et højt tempo, og så bliver det udfordrende at spille forårets første kamp på græs, efter opstartstræningen og første testkamp er blevet spillet på kunstgræs.

- De er længere fremme i forberedelserne til forårssæsonen, men vi vil forsøge at vise det samme spil, som vi viste i efteråret. De vil formentlig spille med højt tempo og pres, som man så tit ser det med tyske hold. Det kan godt blive en svær udfordring, for de ligger trods alt godt til i 2. Bundesliga.

- Det er også en udfordring, som vi glæder os til at tage op. Vi vil spille vores spil og måske forsøge at spille mere direkte for at komme forbi deres pres, siger Nicolai Larsen.

Kampen fløjtes i gang på Millerntor lørdag 30. januar kl. 14.00. Billetter til udebaneafsnittet kan kun købes på kampdagen uden for Millerntor. Der vil blive opstillet en billetbod, hvor AaB-fans kan købe billet til kampen. Ståpladser koster 7 Euro og siddepladser 10 Euro.

Læs mere information om transport mm. til kampen her.

 

AaB indtager andenpladsen i Alka Superligaen, og du kan købe halvårssæsonkort til forårets otte hjemmekampe på Nordjyske Arena her.

'