Kuhn ny cheftræner i Malmö F.F.

8. januar 2016 kl. 13:00

Allan Kuhn havde kontrakt med AaB indtil sommeren 2017, men klubberne er blevet enige om en passende kompensation, så skiftet kan ske med det samme.

Kuh_og_Lars- Alle ved, hvor stor pris vi sætter på Allan Kuhn, og vi er kede af at miste ham, men omvendt har vi heller ikke ønsket at stå i vejen for ham, konstaterer AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Kuhn er en dygtig træner, der blandt andet med sin passion og sit humør har bidraget stærkt til fællesskabet i AaB, og samtidig har Allan i sammenlagt mere end ti år været en fantastisk ambassadør for vores klub, lyder det fra Allan Gaarde.

- Derfor ønsker vi selvfølgelig Kuhn tillykke og al mulig held og lykke med sin nye udfordring, men som jeg ofte har hørt netop Allan sige, ”så rejser AaB sig altid, AaB klarer sig altid”.

- Vi er glade for, at vi i forvejen er stærkt besat med Lars Søndergaard, Jacob Friis, Poul Erik Andreasen og Poul Buus i den fodboldfaglige del af staben omkring holdet, og vi er allerede i gang med at overveje, hvordan vores set up skal se ud, siger Allan Gaarde.

Bortset fra knap to års ophold hos FC Midtjylland og Randers FC har 47-årige Allan Kuhn været en del af AaB siden januar 2004.

- AaB er jo blevet min klub, og der skulle noget helt særligt til for at trække mig og familien væk fra AaB og Aalborg, understreger Allan Kuhn.

- Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Lars Søndergaard og den øvrige del af staben, og jeg vil komme til at savne både dem og spillerne og hele organisationen i AaB. Samtidig vil jeg sige tak til supporterne for deres altid enorme støtte, og jeg ønsker AaB alt det bedste i resten af sæsonen og fremover.

- Men selvfølgelig glæder jeg mig også meget til min nye udfordring i Malmö, og jeg er glad og stolt over at have fået chancen, slutter Allan Kuhn.

Malmö F.F. og Allan Kuhn indleder sæsonen 2. april på hjemmebane mod Norrköbing.

'