Anders Damgaard ny U/19 Ligatræner i AaB

18. januar 2016 kl. 11:26

45-årige Anders Damgaard kommer oprindeligt fra Silkeborg, men startede sin trænerkarriere hos AaB’s samarbejdsklub Aalborg Chang. Sidenhen har han blandt andet været cheftræner for det danske U/17-kvindelandshold og er uddannet med den højeste træneruddannelse i Danmark, den såkaldte P-licens.

AaB’s talentchef Jacob Larsen udtaler:

- Gennem sin fuldtidsansættelse ved DBU som kvindelandstræner gennem otte år har Anders haft mulighed for at dygtiggøre og fordybe sig som træner. Det har gjort, at han er rigtig langt fremme fodboldfagligt. Han er desuden rigtig god til at kommunikere med unge spillere og udvikle på dem.

Hummel_vintertraening7Damgaard har siden sommeren 2015 været ansat som assistenttræner på AaB’s U/17 Ligahold og har på den måde fået indblik i systemet og filosofien bag talentudviklingen i AaB.

- Anders har i tiden som assistent på U/17 Ligaholdet fået tid til at lære vores talentafdeling at kende, og han har imponeret os kraftigt med sin fodboldfaglighed og sine menneskelige egenskaber.

- Det er vigtigt for os at sikre kontinuitet i den måde, vi arbejder med talenter på i AaB. Det, at Anders har haft tid til at komme ind og lære filosofien at kende først, gør, at han fra dag ét kan gøre en forskel på U/19 Ligaholdet og være med til at fortsætte den positive udvikling, som vores talentafdeling har været inde i de sidste mange år, siger Jacob Larsen.

Anders Damgaard er uddannet lærer og har også en bachelor i økonomi.

I AaB’s nuværende trup har 17 ud af 26 spillere spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold.

'