AaB-reserver tabte tæt duel

5. oktober 2015 kl. 15:45

Inden opgøret havde lå AaB i toppen af Reserveholdsturneringen, Pulje 3 med fire sejre ud af fire mulige.

Kampen startede med AaB på forkant, og efter fem minutter kom AaB foran med 1-0, da Thomas Augustinussen sendte en bold ned i bagrummet bag AGF’s forsvar. Her fik Nicklas Helenius kæmpet sig til en scoring fra en spids vinkel i højre side.

Efter tolv minutter havde Carsten Christensen i AaB-målet en god redning efter et godt skud fra højre side, og via redningen holdt han AaB på 1-0 indtil videre.

Christian Bassogog forsøgte sig udefra i det 36. minut, men forsøget blev rettet af og gik til hjørnespark. I den modsatte ende havde AGF en kæmpe chance, da bolden blev spillet ind foran AaB’s mål, hvorfra forsøget blev skudt en smule forbi målet.

Kort inden pausen sendte Oliver Abildgaard en god bold i dybden til fremadstormende Jannik Pohl, der tog et par gode træk, før han sendte en flad bold ind i feltet. Her ramte bolden dog hverken Rasmus Jönsson eller Nicklas Helenius, der var med i feltet.

I det 44. minut fik AGF udlignet. Bolden blev sendt ind i feltet fra højre side, og foran mål blev bolden tæmmet af Michael Zacho, og efter lidt klumpspil endte den bag Carsten Christensen i AaB’s mål.

Fra anden halvlegs start pressede AGF på, og Jesper Lange blev spillet fri i AaB’s felt, hvorfra han sendte bolden i mål til 2-1 til AGF.

I det 58. minut fik Joakim Mæhle en god bold i dybden i højre side, og med en godt træk kom han fri og slog bolden indover, og Mathias Thrane fik bolden i modsatte side og lagde den af til Jannik Pohl. Pohl smed bolden ind i hovedet på Andreas Bruhn, der headede bolden en smule forbi AGF’s mål.

I næste minut havde Oliver Abildgaard en god mulighed, da han fik trykket af fra kanten af feltet, men Lukas Fernandes i AGF-målet fik reddet skuddet.

I det 62. minut fik Joakim Mæhle endnu en gang bolden dybt i højre side, og han tæmmede bolden og flugtede mod nærmeste stolpe, men AGF-målmanden fik med fingerspidserne reddet forsøget.

AaB fik mod kampens slutning mere og mere blod på tanden, og de sidste tyve minutter af kampen var præget af et højt AaB-pres og spillemæssigt overtag. I det 70. minut spillede Rasmus Jönsson godt sammen med Nicklas Helenius foran AGF’s felt, og Helenius kom på skudhold og trykkede af. Dog lige i hænderne på Lukas Fernandes i AGF-målet.

I det 78. minut sendte Nicklas Helenius en præcis bold til Joakim Mæhle, der modtog bolden i fri position foran AGF’s mål. Med et hårdt, fladt skud forsøgte han at overliste Lukas Fernandes i målet, men skuddet gik en anelse forbi.

I det 82. minut tog Andreas Blomqvist sig af et frispark i venstre side, og han lagde en god bold til Joakim Mæhle, der flugtede første gang mod mål. Bolden ramte indersiden af stolpen og gik ud.

Kun et minut efter tog Nicklas Helenius initiativet i højre side, og han kæmpede sig fri af sin mand og lagde et hårdt indlæg, men for næsen af tre AaB-spillere blev bolden prikket til hjørnespark af AGF’s forsvar.

På trods af de mange AaB-chancer blev det ved 2-1 og dermed blev det til sæsonens første nederlag til AaB’s reserver, der stadig ligger på førstepladsen i Reserveholdsturneringen, Pulje 3.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 3, 5. spillerunde

AGF-AaB 2-1 (1-1)
5. min 0-1 Nicklas Helenius
44. min 1-1 Michael Zacho
48. min 2-1 Jesper Lange