AaB forventer hård fight i Viborg

24. september 2015 kl. 15:35

Ganske vist har AaB vundet de seneste syv møder – ude og hjemme – i Alka Superligaen mod Viborg F.F., men Lars Søndergaard forventer, at der bliver mindre plads at spille på for AaB, end da holdet i søndags storsejrede med 4-1 mod Brøndby I.F.:

NH2- Viborg spillede senest en fin kamp mod OB, hvor man udover at være kompakte også var en del i boldbesiddelse og sagtens kunne have hentet point i opgøret.

- I morgen aften forventer vi at møde et hold med samme kompakthed, og et hold der vil spille aggressivt og dyrke sine omstillinger og standardsituationer, hvor man virkelig har en spidskompetence, påpeger Lars Søndergaard.

- Generelt set virker Viborg til at være et hold i balance, og det bliver op til os at holde præstationsniveauet fra Brøndby-kampen, selvom der givetvis bliver mindre plads at spille på.

- Vi har forberedt os på at matche Viborgs fysik, ligesom vores indsats skal krydres med højt tempo og pasningssikkerhed. Vi ved, at vi har et højt topniveau, og vi har meget fokus på også at højne vores fundament og bundniveau, siger Lars Søndergaard, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Jukka Raitala, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Mathias Thrane er eneste mand på skadeslisten, mens Robert Kakeeto endnu ikke har modtaget sin arbejdstilladelse.

'