AaB foran anden test

6. juli 2015 kl. 15:40

Efter 4-2 sejr over Viborg F.F. fra Alka Superligaen i sæsonens første test gælder det tirsdag aften vendelboerne fra NordicBet Ligaen, som er modstanderen på Skagen Stadion

- Det er endnu en testkamp for os, hvilket betyder, at det først og fremmest er træning i en kampsituation. Samtidig er det endnu et skridt mod at gøre os klar til kampene i Superligaen, om end vi ikke tager hensyn at der skal spilles kamp, så vi i dag træner to gange, udtaler cheftræner Lars Søndergaard.

- Vi vil ikke gøre som mod Viborg, hvor vi skiftede næsten hele holdet i pausen, men i løbet af anden halvleg vil vi dog foretage udskiftninger, så så mange spillere som muligt får nogle minutter i benene. Selvom det er en testkamp vil vi gerne vinde, det er altid dejligt at vinde, men det primære er de gode præstationer. Det vi gjorde rigtig godt mod Viborg må vi gerne gøre i endnu større perioder i morgen, afrunder AaB’s cheftræner, der har udtaget følgende trup til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 14 Andreas Blomqvist, 16 Mathias Thrane, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn og 33 Lukas Spalvis. Endvidere deltager også Robert Kakeeto fra AaB’s Danmarksseriehold.

Jakob Ahlmann, Kasper Pedersen, Gilli Sørensen og Anders K. Jacobsen sidder alle over, mens der ses bort fra Asger Bust, Oliver Abildgaard og Jannik Pohl, ligesom Nicolaj Thomsen afholder ferie efter at have deltaget i U/21 EM-slutrunden.

Opgøret spilles tirsdag kl. 19.00 på Skagen Stadion, Stadionvej 2 i Skagen.

'