KEP: Dejligt at være i gang igen

22. juni 2015 kl. 13:41

Efter et fælles møde og morgenmad blev der indledt med 30 minutters biptest indendørs, hvor Anders K. Jacobsen og nyoprykkede Asger Bust tog førstepladsen.

Umiddelbart herefter indtog spillertruppen græsset på Hornevej, og trods silende regn var både humøret og intensiteten høj.

KEP_V-Ahlmann- Det er rigtig dejligt at være i gang igen. Selvom det var en kort ferie vi havde, er det altid rart at komme ud og se gutterne igen. Vi har hver især haft et individuelt konditionsprogram i ferien, så det var godt at komme i gang og spille med bold igen, lød det efter træningen fra Kenneth Emil Petersen, der havde set særligt meget frem til i dag.

- Man har jo gået og glædet sig lidt ekstra, når der er kommet en ny cheftræner, så det har jeg set frem til og det var dejligt at møde ind og få hilst på Lars. Derudover var det meste som det plejer at være, hvor vi startede med en biptest, så det var en hård, men dejlig, start på den nye sæson.

- Nu glæder vi os til en lidt anderledes tur til Norge, hvor fokus er mere på det sociale. Vi er en sammentømret gruppe i forvejen, men det bliver alligevel sjovt at se og opleve hinanden i en anden ramme og opleve holdkammeraterne på en anden måde en man er vant til, så det bliver helt sikkert en god tur, afrunder Kenneth Emil Petersen, der sammen med holdkammeraterne og trænerteamet sætter kursen mod Stavanger mandag aften.

Se flere fotos fra mandagens første træningspas på AaB’s officielle Facebook-side.

'