AaB og Blåbjerg forlænger

12. juni 2015 kl. 13:52

Jakob Blåbjerg skiftede som U/13-spiller til AaB fra samarbejdsklubben Vejgaard Boldspilklub.

JB4Efter at Gilli Sørensen i tirsdags forlængede sin kontrakt glæder AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde sig over at have fået endnu en aftale på plads:

- Jakob er en hurtig, forudseende og fysisk stærk spiller, der har udviklet sig med stormskridt i den netop overståede sæson.

- Samtidig er Jakob en intelligent fyr, der også rent taktisk er meget lærenem, og selvom han i denne sæson ofte har vikarieret i venstre forsvarsside, så er vi ikke i tvivl om, at han har størst udviklingspotentiale som midterforsvarer, siger Allan Gaarde.

20-årige Jakob Blåbjerg fungerer på udvalgte årgange som uddannelsesmentor for AaB’s talenter.

Jakob Blåbjerg har selv taget en studentereksamen fra Aalborghus Gymnasium og rykkede i sommeren 2013 – et år før tid – op i AaB’s Alka Superligatrup. Ved siden af fodbolden studerer han på energiuddannelsen på Aalborg Universitet.

- Jeg føler mig stolt og privilegeret over at få forlænget min kontrakt med yderligere tre år, lyder det fra Jakob Blåbjerg.

- Min personlige målsætning er selvfølgelig inden for den kommende kontraktperiode at bide mig fast på holdet. I AaB har vi en stærk træningskultur og et fantastisk sammenhold, og selvom vi ikke har det største spillerbudget, så er ambitionen med vores talentmasse og vores traditioner i bagagen altid at spille med, hvor det er sjovt, siger Jakob Blåbjerg.

Jakob Blåbjerg, der er noteret for 27 officielle kampe for AaB og 35 U-landskampe for Danmark, overtager fra den kommende sæson trøje nummer fire.

'