AaB forlænger med Gilli Sørensen

9. juni 2015 kl. 15:32

Den lynhurtige færing kan dække flere pladser, og efter en tilvænningsperiode siden skiftet for snart halvandet år siden fra B 36 Torshavn er Gilli Sørensens potentiale i dette forår for alvor begyndt at komme til udtryk.

træning5AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over forlængelsen:

- Med flere småskader fik Gilli en lidt uheldig begyndelse på sin tid i AaB, men nu har han efterhånden haft et længere stabilt forløb, hvilket også har afspejlet sig i præstationerne.

- Vi har en tro på og en forventning om, at Gilli kan udvikle sig yderligere, og der er ingen tvivl om, at særligt hans ekstreme fart vil være vanskelig at håndtere for de fleste modstandere, siger Allan Gaarde.

22-årige Gilli Sørensen, der tidligere har været på kontrakt i to og et halvt år hos skotske Aberdeen, ser frem til at fortsætte i AaB:

- Jeg ved, at AaB tror på mig, og jeg er meget glad for min nye kontrakt i en klub med et fantastisk sammenhold.

- Min start i klubben blev lidt ærgerlig, men efterhånden er jeg blevet vist tillid, og jeg er overbevist om, at min tid nok skal komme. Ambitionen er selvfølgelig endnu mere spilletid, og jeg er sulten efter at vise mit værd for vores nye træner Lars Søndergaard, siger Gilli Sørensen.

Gilli Sørensen, der i øjeblikket er i gang med forberedelserne til lørdag aftens EM-kvalifikationskamp på hjemmebane mod Grækenland, som færingerne sensationelt slog i det omvendte opgør i november, er foreløbig noteret for ti officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Fra den kommende sæson har Gilli Sørensen i øvrigt ønsket at skifte navn på sin trøje nummer 15, der således i fremtiden vil bære mellemnavnet Rólantsson (udtales: Rålantsson, red.).

'