Sejr mod FCM sikrer mesterskab i Reserveholdsturneringen

27. maj 2015 kl. 17:30

Efter en række andenpladser blev det endelig til en førsteplads i Reserveholdsturneringen, hvilket glæder AaB’s assistenttræner Allan Kuhn:

Esbjerg_FB12- Det er ikke den mest prestigefyldte turnering, men det er alligevel vildt fedt at vinde den, og vi har formået trods forskellige opstillinger at fremstå som et hold.

- Vi har hele vejen haft en god blanding af såkaldte reserver og unge talenter, og i dag slutter vi eksempelvis med syv ungdomsspillere på banen, fortæller Allan Kuhn til aabsport.dk.

I dagens opgør bragte Frederik Møller gæsterne i front, inden Rasmus Jönsson udlignede kort før pausen efter oplæg fra Gilli Sørensen.

Afgørelsen til 2-1 faldt efter knap 20 minutter af anden halvleg, da Asger Bust fremtvang et straffespark, som Andreas Blomqvist udnyttede.

Sæsonens sidste opgave i Reserveholdsturneringen er udekampen på mandag mod FC Nordsjælland.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Mesterskabsslutspil, 9. spillerunde
AaB-FC Midtjylland  2-1 (1-1)
35. min 0-1 Frederik Møller, 44. min 1-1 Rasmus Jönsson, 64. min 2-1 Andreas Blomqvist.