Spalvis foran AaB-comeback

5. april 2015 kl. 13:11

Den litauiske landsholdsangriber blev korsbåndsskadet i AaB’s udekamp mod Dinamo Zagreb 6. august, men efter operation, genoptræning og et par kampe i Reserveholdsturneringen, hvor det for ti dage siden blev til scoring i sejren mod FC Midtjylland, er den 20-årige spiller klar til comeback.

Kent N. i Doorwerth2AaB’s cheftræner Kent Nielsen ser frem til opgøret mod Randers FC, der på Alka Superligaens tredjeplads er fire point foran AaB:

- Det er ikke så lang tid siden (8. marts, red.), at vi mødtes i en tæt, intens og kreativ kamp i Aalborg, hvor vi jo formåede at vinde 2-1.

- Holdene står godt til hinanden, og jeg forventer endnu et jævnbyrdigt opgør, hvor vi over for Randers’ velorganiserede struktur skal forsøge at spille kvikt, skarpt og direkte, siger Kent Nielsen.

- Vi er indstillede på, at vi i perioder vil komme under tungt pres, og i de faser er det vigtigt, at vi kan modstå deres mange indlæg og kan matche Randers’ fysik i duellerne om andenboldene.

- Tiden siden vores seneste kamp mod SønderjyskE er blevet benyttet til fysisk træning samt fokus på vores gennembrudsspil, og vi er afklarede med, at det i en tæt Alka Superliga er vigtigt for os med point i morgen, konstaterer Kent Nielsen, der efter søndagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 14 Andreas Blomqvist, 15 Gilli Sørensen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

På skadeslisten har AaB Anders K. Jacobsen, Rasmus Thelander, Mathias Thrane, Donny Gorter og Jakob Ahlmann.

'