AaB søger godt resultat i Slagelse

17. april 2015 kl. 13:09

Cheftræner Kent Nielsen erkender således, at lørdagens opgør er af ganske stor betydning for Hele Nordjyllands Hold.

- Vi er helt afklaret med, at vi efter en god præstation, men dårligt resultat, mod FC Midtjylland nu står foran et meget vigtigt opgør i Slagelse. Vi er lige nu i en position hvor vi skal have et godt resultat og meget gerne en sejr, udtaler Kent Nielsen.

Kent_peger- Der venter os et FC Vestsjælland-hold der har vist rigtig fin form på det seneste i både Alka Superligaen og DBU Pokalen. De lykkes rigtig godt med deres spil med bolden og har også formået, at få lukket godt af bagude.

- Samtidig har de en af ligaens mest formstærke angribere i Rasmus Festersen, der er en spiller som betyder meget for deres offensive del og som vi skal have gjort livet svært for, for at kunne få det gode resultat vi søger.

- På trods af at vi har en del karantæner, så føler vi os godt rustet og føler at vi har kvalitet i holdet til at spille en stærk kamp. Der er dog ingen tvivl om, at vi skal steppe op på vores kvalitet i spillet med bolden og effektivitet foran mål for at opnå et godt resultat, afrunder Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 spillere til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 11 Nicklas Helenius, 14 Andreas Blomqvist, 15 Gilli Sørensen, 18 Anders K. Jacobsen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis, 35 Asger Bust

På skadeslisten har AaB Jakob Ahlmann, Donny Gorter og Rasmus Thelander, mens Thomas Enevoldsen, Rasmus Würtz og Henrik Dalsgaard sidder over med karantæne.

Opgøret fløjtes i gang kl. 15.00 lørdag eftermiddag på Harboe Arena.

'