Würtz returnerer for AaB

16. oktober 2014 kl. 15:35

Dermed er der lagt op til et brag, når øjeblikkets nummer fire i Superligaen gæster Aalborg.

Kent N. i Doorwerth2- Når man har spillet ti kampe, så er pointhøsten et udtryk for, hvordan man har præsteret, og derfor er Hobro placeret på en fortjent fjerdeplads, lyder det fra AaB’s cheftræner Kent Nielsen.

- Således har vi dyb respekt for et hårdt arbejdende Hobro-hold, der spiller med stort hjerte, og med dygtigt omstillingsspil og stor styrke på standardsituationer har de fundet nogle af nøglerne for som oprykker at klare sig i Superligaen.

- For vores vedkommende handler det om at fortsætte den opadgående kurve i vores præstationer, og vi har en fornuftig tro på, at vi med en stærk indsats vil kunne gøre det svært for Hobro i morgen aften, siger Kent Nielsen.

- Vi glæder os til igen at spille foran fyldte tribuner, som helt sikkert kan være medvirkende til at løfte vores niveau yderligere, tilføjer Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Donny Gorter, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn og 32 Kasper Pedersen.

På skadeslisten har AaB Patrick Kristensen, Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane og Lukas Spalvis.

Der er kickoff kl. 18.30 - dørene åbnes halvanden time før kl. 17.00. 

'