Superligaklubberne støtter Knæk Cancer 2014

20. oktober 2014 kl. 16:48

Igen i Superligasæsonen 13/14 har Superligaspillere fra alle hold signeret en klubtrøje inden hver kamp, der har været vist på CANAL9 og CANAL8 Sport. Samtlige af disse signerede klubtrøjer er nu doneret til Knæk Cancer 2014 og er sat til auktion på Lauritz.com. 

Hvert år rammes alt for mange af kræft, og det berører ikke bare den kræftramte, men også både familie, venner og kolleger. Derfor har CANAL9 og CANAL8 Sport i samarbejde med Superligaklubberne igen i år valgt at støtte Knæk Cancer 2014. Som ved store sportsbegivenheder er det vigtigt, at Danmark står sammen, så der kan samles penge ind, og Kræftens Bekæmpelse kan fortsætte deres vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. 

Superligaklubberne har stillet trøjer til rådighed, og spillerne har signeret dem, når de ankom til de af rundens Superligakampe, der er blevet vist på CANAL8 Sport og CANAL9. Disse trøjer doneres nu til Knæk Cancer, hvor de allerede er lagt til auktion hos Lauritz.com. Der er flere trøjer fra hver af de klubber, der spillede i Superligaen i sæson 13/14 – alle trøjer er signerede. Alle bidrag er afgørende - jo flere bud, jo større et beløb til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Det samlede beløb går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Der kan bydes på trøjerne til og med den 24. oktober.

Klik her for at deltage i auktionen nu

Se reklamespot for støtteauktionen her

'