Oplev UEFA Europa League til Superligapris

30. september 2014 kl. 07:53

Opgøret mod de portugisiske pokalfinalister fra Rio Ave FC kan man opleve for samme pris som til en almindelig Superligakamp på Nordjyske Arena.

APOEL16- Havde man nået at købe en billetpakke til alle tre hjemmekampe i gruppespillet, så havde det endda været endnu billigere, men vi har besluttet, at fastholde samme billetpris som til kampene i Superligaen, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde til aabsport.dk.

- Vi gør det dels for at takke vores mange trofaste tilskuere og supportere, der i høj grad også har en aktie i, at vi er kommet med i dette gruppespil, og dels for at sikre så god opbakning som muligt i de tre hjemmekampe, lyder det fra Allan Gaarde forud for det spændende møde med Rio Ave FC.

Du kan stadig nå i forsalg at købe billet til torsdag aftens vigtige duel mod Rio Ave FC. Bemærk at ingen sæsonkort og AaB-kort er gældende til hjemmekampene i UEFA Europa League. Alle billetter til kampene udstedes derfor som papirbilletter.

Billetkoder fra sæsonkort samt billetkoder som aktionær kan ikke anvendes til hjemmekampene i UEFA Europa League.

Billetpris inkl. gebyr:

Voksen, bag mål, 125 kr.    

Voksen, langside, 155 kr.    

Pensionist, bag mål, 80 kr.     

Pensionist, langside, 125 kr.    

Barn (til og med 14 år), bag mål, 50 kr.     

Barn (til og med 14 år), langside, 75 kr.

Køb i forsalg din billet til AaB’s opgør mod Rio Ave FC her. Ligeledes kan du torsdag købe billet i billethusene på Nordjyske Arena fra kl. 18.00, hvilket er en time inden kickoff.

'