AaB forventer livlig kamp mod OB

1. august 2014 kl. 13:55

Efter fredagens afsluttende træning giver cheftræner Kent Nielsen følgende vurdering forud for opgøret mod OB i Odense lørdag eftermiddag.

- Vi havde en på mange måder glædelig aften i onsdags, men vi er naturligvis ærgerlige over resultatet. Vi tror dog stadig på vores muligheder og er fortrøstningsfulde i forhold til at skabe en lige så tæt kamp i Zagreb, udtaler Kent Nielsen.

- Når det er sagt, gælder det nu Superligaen, hvor vi er enormt fokuseret på at få skabt et godt resultat i Odense. Der venter os et OB-hold som ikke har fået den ønskede start, men som i spillertruppen indeholder kvaliteter som vi bestemt har respekt for. Det gælder ikke mindst deres offensiv, som på de bedste dage er en stor mundfuld for ethvert hold, og det forbereder vi os godt på.

OB-AaB1- Begge hold ønsker at spille med bolden og har meget bevægelige spillere som udfordrer modstanderens organisation, så derfor forventer vi også et livligt opgør lørdag eftermiddag.

- Rent defensivt har vi fungeret stærkt og vi synes også der har været en forbedring i vores spil med bolden fra kamp til kamp, hvilket vi også er meget fokuseret på skal fortsætte. Vi skal give den endnu et nøk opad og lykkes det for os i Odense tror vi også, at vi kan skabe et resultat der er brugbart for os, afrunder Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19 spillere til lørdagens Superliga-kamp:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 16 Mathias Thrane, 18 Anders K. Jacobsen, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 28 Viktor Ahlmann, 30 Andreas Bruhn, 31 Jakob Blåbjerg, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

På skadeslisten har AaB Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Gilli Sørensen, Søren Frederiksen og Kasper Risgård, mens Henrik Dalsgaard endnu ikke er kampklar efter sit skadesforløb.

Lørdagens opgør fløjtes i gang kl. 17.00 på TRE-FOR Park.

'