Risgård og Augo igen til disposition for AaB

10. maj 2014 kl. 14:10

Med et pointmæssigt bedre resultat til AaB mod FC Vestsjælland end til FC Midtjylland mod FC København kan AaB i Superligaens næstsidste spillerunde sikre sig det fjerde danske mesterskab på 20 år.

Kent - tr.lejr - sommer 13AaB har imidlertid ikke formået at besejre FC Vestsjælland i sæsonens to første indbyrdes opgør, og cheftræner Kent Nielsen forventer også en svær opgave:

- Med en meget stærk præstation fik vi i onsdags et godt resultat på udebane mod FC Nordsjælland, men vi er alle klar over, at der venter os en mindst lige så stor udfordring i morgen mod FC Vestsjælland, som har leveret en flot sæson.

- Det bliver en anderledes kamp mod et hold med en fin organisation. Herudover skaber FC Vestsjælland mange muligheder på standardsituationer, ligesom de er et mandskab, som er svære at kreere chancer imod, siger Kent Nielsen.

AaB har på imponerende vis scoret minimum to mål pr. gang og 37 mål i alt i sine seneste 12 udekampe inklusive tre opgør i DBU Pokalen, og Kent Nielsen tror også, at Hele Nordjyllands Hold har redskaberne til at opnå et brugbart resultat:

- Vores udgangspunkt er som altid, at vi skal præstere optimalt. Vi skal være tålmodige, men samtidig meget målrettede, og spille med præcision og bevægelighed. Kan dette krydres med effektivitet, så har vi en god chance for point, mener  Kent Nielsen, der efter lørdagens træning har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 18 Anders K. Jacobsen, 19 Søren Frederiksen, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

På skadeslisten har AaB Rasmus Jönsson, Henrik Dalsgaard og Gilli Sørensen.

'