Premiere på "Altid for AaB"

9. maj 2014 kl. 22:25

Således var flere af AaB’s Superliga-profiler, samt medlemmer af trænerteam og ledelse, på plads på tilskuerpladserne på Aalborg Teaters Lille scene, da der fredag aften var premiere på teaterstykket ”Altid for AaB”.

Altid_for_AaB_Lynge_poelserInden stykket gik i gang blev der i Aalborg Teaters foyer serveret pølser af Lynge Jakobsen for de inviterede gæster, ligesom teaterdirektør Morten Kirkskov og sportschef Allan Gaarde bød velkommen.

I det fiktive stykke nydansk drama følger man en række forskellige personligheder i og omkring AaB, bestående af såvel spillere som fans, over en sæson med op- og nedture.

Stykket gør brug af række flotte visuelle virkemidler, samt ikke mindst en række velkendte AaB-sange som især faste tilskuere på Nordjyske Arena vil kunne nikke genkendende til.

Ligeledes er der hele vejen igennem stykket et hav af referencer til AaB, Aalborg og fodbold- og fankultur, der både får publikum til at trække på smilebåndet, men også slår på resten af følelsesregisteret i en såvel kærlig, som kritisk beskrivelse af AaB og passionen omkring fodbold.

Uden at skulle afsløre detaljer fra stykkets handling kan aabsport.dk varmt anbefale enhver med interesse for Hele Nordjyllands Hold at indløse billet til ”Altid for AaB”, der spilles på Aalborg Teater til og med lørdag den 14. juni.

Læs mere om  ”Altid for AaB” på Aalborg Teaters website via dette link.

(Fotos: Aalborg Teater og Lars Horn/Baghuset)

'