Væddemålsvindere fundet

7. marts 2014 kl. 08:46

Den første af de fire vindere er Lars Algayer, der har indgået følgende væddemål:

Min fars kammerat, som er inkarneret AGF’er og er 20 år ældre end mig selv går altid og er viderebedrende omkring alle kampe AaB og AGF har spillet. 

Vi har væddet om, at taberen på lørdag skal have den modsatte trøje på og hver gang en person spørger hvorfor, skal man svare: "AaB/AGF er bare de bedste og jeg burde have vidst bedre fra starten"

Også Amalie Falk er en af de fire vindere i et væddemål indgået med kæresten Kasper, der er AGF-fan:

Jeg øjner nu chancen for at ydmyge ham én gang for alle, når AGF bliver gennembanket af AaB på lørdag (Jeg nød virkelig 4-1 sejren sidst i pokalturneringen sidst). Derfor har han indvilliget i at indgå et væddemål med mig: Den, hvis hold taber, skal trække i modstanderens trøje og derefter tage et af de meget populære “selfies", der florerer på nettet, og sætte det som profilbillede på facebook i to uger. 

Kenneth Holmager og en AGF-kammerat har sat chili-spisning på højkant i lørdagens kamp:

En af mine venner har den alvorlige brist at han er AGF-fan - og vi har indgået det væddemål at den hvis hold taber lørdag, skal spise 100 gram chili for hvert mål der tabes med. Så en 5-1 sejr til AaB vil nok give Tylle sved på panden....

Endelig har Michael Arentsen også vundet billetter til lørdagens kamp, for sit væddemål indgået med en kollega:

En af vores kokke på restauranten er inkarneret AGF'er, og undertegnede er jo lige så rødglødende AaB'er. Derfor har vi indgået væddemål om at taberen skal bage en kage til vinderen med det formentlig ydmygende resultat påskrevet kagen.

Her fra aabsport.dk skal lyde et tillykke, samt et held og lykke, til alle vinderne, der hver har vundet fire billetter til lørdagens "Slaget om Jylland" - vi glæder os til at se beviser på de gennemførte væddemål i næste uge.

'