U/19 Liga-holdet på succesfuld træningslejr

4. marts 2014 kl. 08:32

Den selvfinansierede tur gav således de talentfulde U/19-spillere mulighed for at få optimale forberedelser til forårets 11 kampe i U/19-ligaen, hvor AaB har overvintret på førstepladsen.

- Det var rigtig fine træningsforhold vi havde dernede, hvor vi to gange dagligt havde en stor bane til rådighed. Samtidig var vejret også med os, så vi havde flere gode taktiske træningspas også, hvilket ikke altid er muligt at gennemføre i Danmark på denne tid af året, forklarer cheftræner for U/19 Liga-holdet Jacob Friis, der på turen også havde sit hold i kamp to gange.

Malaga1- Vi spillede to testkampe dernede, den ene mod Malagas ungdomshold, hvor vi blev matchet godt af et aggressivt og højt pressende mandskab, men alligevel formåede at vinde 3-2.

- Det andet opgør var mod det kinesiske hold Jing Yang, der består af en række talenter fra Kina, som gennem et par år har trænet i først Brasilien og så nu i Spanien. Teknisk var de ikke helt på niveau med os, men til gengæld var de godt organiseret og pressede højt på banen. Resultatet 0-0 var derfor helt okay.

- Udover det sportslige havde turen naturligvis også en god social værdi for spillerne, der boede sammen i lejligheder, selv stod for madlavningen med mere, så alt i alt var det en rigtig god tur, afrunder Jacob Friis.

U/19 Liga-holdet spiller første turneringskamp i foråret lørdag den 8. marts, hvor Vejle tager i mod nordjyderne.

(Fotos: AaB U/19 Liga)

'