Tilbud: Tre topkampe til superpris

12. marts 2014 kl. 07:48

Således kan du til og med søndag den 16. marts købe en billetpakke til superpris via webshoppen her på aabsport.dk, hvormed du sikrer dig adgang til de kommende tre hjemmekampe i Superligaen, hvor modstanderne på Nordjyske Arena hedder FC Midtjylland, FC København og Brøndby I.F.

- Forude venter tre store hjemmekampe, hvor vi møder de hold, der på nuværende tidspunkt ligger nummer et, tre og fire i Superligaen, udtaler AaB’s sportschef Allan Gaarde.

- Som et ekstraordinært tilbud til de nordjyske fodboldfans har vi taget dette initiativ, der gør det muligt at komme ind til alle tre kampe til en absolut favørpris. Vi håber, at mange vil benytte lejligheden til at komme og opleve Superligafodbold, når det er bedst; nemlig live på stadion sammen med mange andre tilskuere, lyder det fra Allan Gaarde.

Efter den forgangne weekends flotte 5-2 sejr mod AGF er AaB nu ubesejret i ni Superliga-kampe på stribe, ligesom det ikke er blevet til nederlag på Nordjyske Arena i de seneste 15 Superligakampe i træk.

I stillingen indtager Hele Nordjyllands Hold efter 21 spillerunder andenpladsen to point efter FC Midtjylland, men med henholdsvis tre og fem point flere end FC København og Brøndby I.F.

Priserne for billetpakken er:

Siddeplads 349 kr. (spar 116 kr.)*

Voksen ståplads 249 kr. (spar 126 kr.)*

Barn/pensionist ståplads 149 kr. (spar 91 kr.)*

Alle priser er inklusiv billetgebyr.

Vil du sikre dig de bedste pladser, så følg linket herunder og købe dine billetpakker med det samme. Så kan du tage børn, venner og familiemedlemmer med til alle tre topkampe.

kobilletternu2

* prisbesparelse i forhold til køb af enkeltbilletter med billetgebyr til hver af de tre kampe.

'