Opondo imponerer

10. februar 2014 kl. 12:06

Den blot 16-årige offensiv-spiller fik i sidste øjeblik sammen med U/19 Liga-målmand Morten Bisgård chancen for at deltage i Superliga-truppens træningslejr.

træning17- Jeg nyder det selvfølgelig og er også meget ydmyg, siger Moses Opondo til aabsport.dk.

- Det er spændende, udfordrende og rigtigt sjovt, og jeg forsøger at suge så meget til mig, som jeg kan. Jeg var meget træt efter de første par dage hernede, og særligt tempoet skal jeg lige vænne mig til.

- Jeg kan lære af både de rutinerede spillere og af de unge, som for ikke så længe siden er kommet op i truppen, og jeg er opmærksom på, at jeg eksempelvis skal skærpe min førsteberøring og orientere mig hurtigere på banen, end jeg er vant til, lyder det fra en meget afklaret Moses Opondo.

Opondo, der i dag er en del af AaB’s fodboldcollege, er kommet til AaB via samarbejdsklubberne Bangsbo Freja i Frederikshavn og Skagen I.K., hvor også Nicolaj Thomsen har trådt sine første fodboldstøvler.

- På internationalt niveau er det en spiller som Brasiliens Neymar i FC Barcelona, som jeg godt kan lide, men uden at have dem som deciderede forbilleder, så er det folk som Lucas Andersen (Ajax Amsterdam, red.) og Nicolaj Thomsen, som jeg ser op til. De har vist, at de kan gå hele vejen i AaB, og især Nicolajs historie er jo fantastisk. Og så kommer han jo også fra Skagen, lyder det med et glimt i øjet fra Moses Opondo.

- Min favoritposition er på kanten, hvorfra jeg gerne vil udfordre og udnytte min hurtighed og fysik. Det er her, jeg synes, jeg er bedst, konstaterer Moses Opondo, der sammen med holdkammeraterne i U/17 Ligaen genoptager turneringen 8. marts med en udekamp mod Vejle Boldklub.    

I Portugal træner AaB en enkelt gang mandag – kl. 14.00 lokal tid (kl. 15.00 dansk tid).

'