AaB jagter klubrekord

28. februar 2014 kl. 15:35

Ligeledes skal AaB forsøge at fortsætte den ubesejrede stime på syv Superliga-opgør på stribe, men der er stor respekt for modstanderne fra FC Vestsjælland, som 5. august 2013 fortjent vandt 2-1 over AaB i sæsonens første indbyrdes duel:

Risgård02- Vi har stadig den første kamp mod FC Vestsjælland i frisk erindring. De scorede to fine hovedstødsmål, og vi havde generelt en svær kamp, hvor vi havde vanskeligt ved at kreere chancer, konstaterer AaB’s cheftræner Kent Nielsen.

- På søndag skal vi forsøge at håndtere FC Vestsjællands meget direkte spillespil med mange dueller om andenboldene. Resultatet fra deres første kamp (0-4 mod SønderjyskE, red.) lyver en del, for faktisk præsterede Vestsjælland en glimrende første time. De har generelt god struktur i deres spil, og spillere som Rasmus Festersen, Edward Ofere og Henrik Madsen er værd at give ekstra opmærksomhed, siger Kent Nielsen, hvis mandskab onsdag aften avancerede til semifinalerne i DBU Pokalen efter en overbevisende 4-1 sejr over AGF:

- Opgøret mod AGF har vi brugt som energi-boost og har ellers lagt det hurtigt bag os. Det bliver en helt anden type kamp på søndag, hvor en enkelt scoring kan gøre udfaldet, og offensivt handler det for os om at lykkes med vores hurtighed, præcision og bevægelighed i spillet. Og så glæder vi os selvfølgelig til for første gang i år, at skulle optræde for vores trofaste publikum på Nordjyske Arena, slutter Kent Nielsen, der udtager sin trup efter træningen lørdagen formiddag, hvorefter den vil blive offentliggjort på aabsport.dk.   

Det er en kendsgerning, at Kenneth Emil Petersen har karantæne, og Gilli Sørensen er optaget af opgaver for Færøernes A-landshold.

'