Superliga-trænerne kårer Kusk

Superliga-trænerne kårer Kusk

05. december 2013 kl. 17:23, af Brian Andersen

De 12 Superliga-trænere har i suveræn stil kåret AaB’s Kasper Kusk til Efterårets Profil i Superligaen.

Hver cheftræner udvælger fem spillere, som rangeres med fem, fire, tre, to og et point, og reglen er, at man ikke kan pege på spillere fra sin egen klub.

Udebane_2013_9Således er 55 point det maksimale, en spiller kan opnå, og Kasper Kusk hentede i afstemningen imponerende 47 point – 23 point foran nr. to Viborg F.F’s Thomas Dalgaard.

Kasper Kusk er stolt over at modtage trænernes hæder:

- Når det er trænere, folk som har med arbejdet at gøre i dagligdagen, og som ved rigtig meget om Superligaen, giver det et ekstra skub. Det er nogle, som har forstand på Superliga-fodbold, og det giver selvtillid. Det kan jeg forhåbentlig bruge fremadrettet, siger Kasper Kusk til tipsbladet.dk.

OB's Emil Larsen blev stemt ind på tredjepladsen.

Ligeledes blev AaB's Lasse Nielsen nummer otte og Nicolaj Thomsen nummer 11 i afstemningen.

Oplev AaB med Kasper Kusk, Lasse Nielsen og Nicolaj Thomsen på holdet, når Superligaens andenplads mandag aften på Nordjyske Arena skal forsvares mod Viborg F.F., ligesom AaB ved at undgå nederlag kan tangere sin klubrekord med 14 ubesejrede hjemmekampe på stribe.

Relaterede nyheder:

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendarAaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere