Jönsson har fokus på at slutte året med stærk AaB-præstation

6. december 2013 kl. 15:48

Efter fem sæsoners fravær har Viborg F.F. indtil videre leveret et glimrende comeback til Superligaen, men 6. oktober var der ikke meget at komme efter, da viborgenserne på Nordjyske Arena mødte et særdeles velspillende AaB-mandskab.

Rasmus Jönsson1Rasmus Jönsson scorede i dette opgør to mål, men den svenske angriber forventer en svær opgave mandag aften, hvor Hele Nordjyllands Hold skal forsøge at tangere klubrekorden på 14 ubesejrede hjemmekampe i træk:

- Det vil selvfølgelig være dejligt med en gentagelse, men jeg tror ikke, Viborg vil tillade os lige så meget plads at spille på denne gang.

- Der er tale om en helt ny kamp, og vores fokus er udelukkende på at præstere optimalt, men gør vi dét, så får Viborg det også svært på mandag, konstaterer den 23-årige AaB-profil.

- Vi vil bruge al vores energi på, at vi kan slutte året med tre point, og forhåbentlig kan supporterne og et fyldt stadion hjælpe os frem til sejr, appellerer Rasmus Jönsson.

Der forventes stort rykind til mandag aftens vigtige Superliga-opgør, hvortil AaB’s hovedsponsor Spar Nord tidligere på ugen inviterede 5.000 nordjyder til fodbold.

Du kan stadig nå i forsalg at købe en billet her.

'