AaB-forestilling på Aalborg Teater i 2014

13. december 2013 kl. 11:46

Således slår Aalborg Teater i maj måned dørene op for et stykke ny dansk fodbolddramatik. Forestillingen er fiktion, men har virkelighedens AaB og Aalborg som udgangspunkt og gennemgående ramme, og fortæller om fællesskaberne i , udenfor og omkring en fodboldklub.

Om de personer der gerne vil være med i fællesskabet og de der gerne vil ud, samt om de liv og skæbner der bindes sammen mellem de to verdener i og omkring fodboldmiljøet.

Altid -for -Aa B1

AaB var i slutningen af november med til modeloverlevering på Aalborg Teater, hvor stykket blev gennemgået i korte træk, ligesom oplæg til scenografi, kostumer og stykkets udtryk blev præsenteret.

Alt tyder således på, at der venter et meget spændende og interessant stykke teater, der appellerer til alle med blot den mindste interesse for AaB og fodbold.

Så vidt vides bliver AaB samtidig den første klub nogensinde i Danmark, der danner ramme om og indhold i et teaterstykke.

På billedet ses fra venstre marketing manager i AaB Martin Stigaard Skammelsen, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen, scenograf på Aalborg Teater Jonas Fly Filbert, instruktør på Aalborg Teater Minna Johannesson, samt stykkets forfatter Henrik Szklany, der alle fem holder en miniatureudgave af scenen til stykket.

”Altid for AaB” bliver opført på Aalborg Teaters Lille Scene af i alt otte skuespillere.

Læs mere om ”Altid for AaB” og forudbestil allerede nu dine billetter til stykket via dette link

AaB bringer naturligvis mere information om teaterstykket efterhånden som premieredatoen nærmer sig i maj måned.

'