AaB vendte 1-2 til 4-2

30. september 2013 kl. 17:33

Dermed besætter AaB nu førstepladsen i Pulje Nord efter fem sejre og en uafgjort.

SVVg-AaB1Første halvleg mod aarhusianerne blev med AaB-briller utilfredsstillende, selvom Lukas Spalvis efter et kvarter nettede til 1-0.

Midtvejs i halvlegen fik AGF udlignet, og føringsmålet kom efter godt en halv times spil.

Fra anden halvlegs start steppede alle mand hos AaB imidlertid gevaldigt op i niveau, og Mathias Wichmann udlignede på langskud efter en time.

3-2 træfferen kom med knap et kvarter igen, da Christian Rye med en sparkefinte og et efterfølgende følt skud lagde læderet smukt i netmaskerne, og syv minutter før tid cementerede Andreas Bruhn sejren med et hug op i det ene målhjørne.

Næste opgave for AaB er udekampen mod Silkeborg I.F. mandag den 7. oktober.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje Nord, 6. spillerunde
AaB-AGF  4-2 (1-2)
15. min 1-0 Lukas Spalvis, 21. min 1-1, 32. min 1-2, 59. min 2-2 Mathias Wichmann, 76. min 3-2 Christian Rye, 83. min 4-2 Andreas Bruhn.