Thomsen tror på ny god indsats mandag

2. august 2013 kl. 10:03

- De første to kampe har været suveræne rent pointmæssigt, mens jeg synes at vi rent spillemæssigt har spillet modent og rutineret, lyder det fredag morgen fra Nicolaj Thomsen, der uddyber:

- Den kommende bliver dog heller ikke nem, og vi undervurderer ikke FC Vestsjælland. Jeg synes de i deres første kampe har virket meget boldsikre, ligesom de også har mange gode idéer på banen, så vi skal helt sikkert spille op til vores bedste hvis vi skal have et godt resultat.

- Det betyder at vi skal være skarpe når vi får muligheden for at score, for jeg synes vi i de første kamp har skabt en del chancer, men vi kan blive endnu bedre til at udnytte dem.

- Spillemæssigt kan det godt gå hen og blive en kamp hvor vi kommer til at være mest på bolden og skal styre spillet. Det har vi før haft lidt problemer med, men jeg føler vi er klar at kunne gøre det nu.

Endnu har den teknisk stærke spiller ikke fundet vej til netmaskerne i en officiel kamp for AaB, men forhåbentlig er det blot et spørgsmål om tid inden det sker.

- Om mit første mål kommer på mandag? Det ved jeg ikke, men det vil være dejligt hvis det gør. Alt i alt synes jeg dog vi har en høj moral og en rigtig god selvtillid i truppen lige nu, så vi tror på endnu en god kamp mandag aften.

- Opbakningen i de første tre kampe har været virkelig flot, så vi håber også, at der til denne kamp kommer rigtig mange AaB-fans og støtter os, for det betyder virkelig noget for hele holdet, afrunder Thomsen, der sammen med holdkammeraterne træner i dag fredag og søndag, inden det mandag kl. 19.00 går løs på Slagelse Stadion.

'