Træning på Mikheil Meshki Stadium overstået

17. juli 2013 kl. 17:56

Således blev den fire en halv time lange flyrejse fra Aalborg efterfulgt af overførsel til og check-in på Radisson Blu Iveria i hjertet af den georgiske hovedstad.

Efter et mindre måltid blev kursen sat mod Mikheil Meshki Stadium, der torsdag eftermiddag dansk tid danner rammen om det første opgør mod FC Dila Gori.

Før træningen deltog cheftræner Kent Nielsen og anfører Thomas Augustinussen i et kort pressemøde inden et timelangt træningspas blev gennemført i varmen det meget flotte græstæppe på Mikheil Meshki Stadium.

Efter træningen gav Jakob Ahlmann følgende vurdering af dagens begivenheder til aabsport.dk:

- Det var selvfølgelig en lidt lang rejse herned, men det gik fint, vores hotel er rigtig godt og forholdene her på stadion er også bedre en vi havde turdet håbe på.

- Selve banen er rigtig flot, men selvfølgelig er her noget varmere end vi er vant til. Nu har vi dog prøvet det til aftenens træning og kan så justere efter det i morgen.

- Vi glæder os til at spille i morgen, og til en kamp hvor det igen tæller. Nu gælder det om at lave et godt resultat og få et godt udgangspunkt med hjem til kampen i næste uge, lyder vurderingen fra Jakob Ahlmann.

Se også en række fotos fra dagens træningspas på AaB’s officielle Facebook-side.

'