Kent og Würtz: Træningslejr giver lidt ekstra

3. juli 2013 kl. 13:07

Således måtte AaB-mandskabet se træningslejrens første træningspas blive skyllet væk af et skybrud, da der i løbet af en halv time faldt massive mængder regn over stadion i Velbert, nok til at formiddagens træning ikke kunne gennemføres.

1_traening2

Til trods for det hændelige uheld er cheftræner Kent Nielsen meget tilfreds med at man denne sommer har prioriteret en træningslejr i udlandet.

- Når vi tager på træningslejr her om sommeren er det naturligvis lidt anderledes, i det banerne og vejret i Danmark også er gode på denne tid af året. Årsagerne er derfor at styrke truppen, samt at rette et øget fokus på træningen.

- Samtidig giver det også mulighed for at møde andre modstandere end derhjemme, hvor det reelt kun er Superliga-holdene og nogle første divisionshold der er i gang på dette tidspunkt i sæsonen. Med henblik på at vi også skal ud at spille europæisk, så er det sundt for spillerne at møde nogle andre stilarter på fremmed grund.

- Endelig skal man også have in mente, at selvom AaB som klub har god erfaring med at spille i Europa, så er det begrænset hvor mange spillere i den nuværende trup der har prøvet det.

- Nu måtte vi stoppe dagens første træning på grund af regnvejret, men det er nu engang sådan det er, og det var stadig fint at spillerne kom ud og fik rørt sig og fik noget humørtræning, afrunder Kent Nielsen, der kl. 16.30 forventer at kunne gennemføre en hel træning med spillertruppen.

Rasmus Würtz er enig med sin cheftræner i at en træningslejr giver en ekstra god forberedelse til de kommende udfordringer i såvel Europa som i Superligaen.

- Det giver lidt ekstra at være på træningslejr, hvor vi har mere mulighed for at gå i detaljen med nogle ting, vi kan træne lidt mere og hvile lidt ekstra, hvilket også gør at vi kan øge træningsmængden en smule.

- Og så giver det meget rent socialt at være på tur sammen, det styrker helt sikkert sammenholdt i truppen, hvilket er godt specielt for de unge, der netop er kommet med.

- Og så er det positivt at spille to kampe mod for os ukendte hold. Den første kamp (mod det lokale Regionalligahold SSVg Velbert, red.) bliver nok en hvor vi skal vinde. Uden at kende meget til dem, så er vi nok favoritter mod et hold fra den fjerdebedste tyske række. Det er vores første reelle træningskamp, så vi skal nok blive matchet og få noget ud af kampen.

- Til gengæld ved vi at Eintracht Braunschweig på søndag bliver en god udfordring. Et Bundesligahold er sådan en modstander man godt kan lide at møde og måle sig mod, specielt nu hvor sæsonen så småt begynder at nærme sig, så det bliver bestemt også en spændende modstander, lyder det fra Rasmus Würtz.

Se flere fotos fra formiddagens afkortede træning på AaB’s officielle Facebook-side. 

'